S.C RAFIX INSTAL SERVICE S.R.L 

- Este o companie ce ofera servicii de reparatii cu personal calificat angajat.
- Efectuam lucrari de reparatii pe baza de comanda: instalatii apa rece, instalatii apa calda, instalatii incalzire, instalatii menajere si instalatii electrice.

In cadrul S.C RAFIX INSTAL SERVICE S.R.L  functioneaza 6 echipe de lucru. Fiecare echipa are arondat un sector al Bucurestiului, astfel incat sa fie posibila solutionarea solicitarilor intr-un timp cat mai scurt. Activitatea de intretinere si reparatii este axata pe urmatoarele directii:

- Interventii rapide pentru remedierea defectiunilor semnalate de catre clienti.
S.C RAFIX INSTAL SERVICE S.R.L asigura un serviciu de preluare a sesizarilor 7 zile din 7, la dispozitia clientilor. In cazul avariilor la instalatiile comune se intervine in cel mai scurt timp pentru limitarea pagubelor.

- Lucrari realizate pe baza de contract;


- Lucrarile de reparatii pentru zonele aferente proprietatii comune executate de catre echipele de lucru ale S.C RAFIX INSTAL SERVICE S.R.L pe baza devizelor estimative solicitate si acceptate de catre membrii asociatiilor de proprietari (50%+1) includ reparatii ale: instalatiilor de alimentare cu apa rece si apa calda, instalatiilor menajere, instalatiilor de incalzire, instalatiilor electrice, lucrari de igienizare subsol, zugraveli casa scarii, hidroizolatii si confectii metalice.

Avantaje:

S.C RAFIX INSTAL SERVICE S.R.L 

  • Garantie 12 luni;

  • Interventie rapida;

  • Tehnicieni profesionisti;

  • Reduceri la manopera pentru abonati;


Viziteaza site-ul Centrale termice, Aer conditionat pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.