Termeni și condiții de utilizare

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

S.C RAFIX INSTAL SERVICE S.R.L, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului https://www.rafix.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara niciun fel de notificare prealabila. Datorita acestui fapt, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Aplicabilitate

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru website-ul www.rafix.ro pentru care S.C RAFIX INSTAL SERVICE S.R.L are calitatea de autor/proprietar/administrator. Website-ul www.rafix.ro va fi denumit generic, in mod individual Site in cele ce urmeaza:

Drepturi de autor

S.C RAFIX INSTAL SERVICE S.R.L este autorul site-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, s.a.m.d sunt proprietatea S.C RAFIX INSTAL SERVICE S.R.L sau sunt licentiate de S.C RAFIX INSTAL SERVICE S.R.L pentru a fi folosite.

Licente de utilizare

S.C RAFIX INSTAL SERVICE S.R.L va acorda o licenta limitata pentru a accesa/vizita Site-ul, fara posibilitatea de a-l modifica in lipsa unui acord din partea TermoService S.A.

Aceasta licenta nu include:

- revanzarea sau utilizarea in scopuri comerciale a informatiilor prezentate pe Site;
- download-ul sau copierea informatiilor legate de conturi utilizator;
- utilizarea tehnicilor tip data mining, robotilor sau tehnologiilor similare care permit extragerea si analiza datelor.


S.C RAFIX INSTAL SERVICE S.R.L va acorda o licenta limitata, revocabila si ne-exclusiva de a va crea un hyperlink catre pagina home a Site-ului atata vreme cat acest link nu descrie www.rafix.ro sau un partener/afiliat al acestuia de o maniera falsa, gresita sau jignitoare. Licenta acordata nu va permite utilizarea in cadrul acestui hyperlink a marcii TermoService fara acordul prealabil scris al S.C RAFIX INSTAL SERVICE S.R.L.

Continutul Site-ului, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al ReparUrgent.ro.

Marci

Domeniul www.rafix.ro este detinut de catre S.C RAFIX INSTAL SERVICE S.R.L. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelui termoservice-iasi, in forma directa sau “ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa a S.C RAFIX INSTAL SERVICE S.R.L este interzisa si se pedepseste conform legii. Utilizarea neautorizata a acestora revoca imediat licentele acordate de catre Termo-Service, conform cu cele de mai sus.

Conditii de utilizare. Garantii.

Site-ul este furnizat de catre www.rafix.ro  pe o baza “asa cum este” si “atat cat este disponibil”. www.rafix.ro nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise de la www.rafix.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, www.rafix.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. www.rafix.ro nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. www.rafix.ro nu acorda niciun fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului.

Serviciile si produsele prezentate pe Site nu se constituie intr-o oferta de niciun fel, fiind prezentate cu titlu pur informativ. Pentru a primi o oferta din partea www.rafix.ro, trimiteti-ne un e-mail pe contact@rafix.ro.

Securitate

Daca utilizati Site-ul, sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat www.rafix.ro pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou set.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

Comunicari

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale www.rafix.ro sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonalizati o alta persoana sau entitate. www.rafix.ro isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.

Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati www.rafix.ro si partenerilor/afiliatilor sai licenta/dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, deriva, distribui sau a le afisa pe orice fel de medii, in toata lumea. Acordati dreptul www.rafix.ro si partenerilor/afiliatilor sai de a utiliza numele pe care l-ati trimis in conjunctie cu informatia, daca acestia vor decide astfel. Declarati si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral www.rafix.ro partenerii/afiliatii sai pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisa.

Drepturi de proprietate intelectuala

www.rafix.ro respecta drepturile intelectuale ale altora. Daca veti considera ca munca dumneavoastra a fost copiata de o maniera care sa incalce dreptul de proprietate intelectuala, va rugam sa adresati www.rafix.ro o notificare care sa cuprinda:

- semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate sa reprezinte pe posesorul dreptului de proprietate;
- o descriere a materialelor protejate de drepturi care apreciati ca au fost incalcate;
- o indicare a locatiei pe Site unde apreciati ca aceste drepturi au fost incalcate;
- adresa, numarul de telefon si adresa e-mail a dumneavoastra;
- o declaratie pe proprie raspundere conform careia sunteti convins ca utilizarea in disputa nu a fost autorizata de detinatorul drepturilor, ale imputernicitului sau ale legii;
- o declaratie notariala pe proprie raspundere conform careia actionati cu buna credinta, ca notificarea este completa si corecta si ca sunteti detinatorul drepturilor sau actionati in numele sau.


Legislatie

Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul www.rafix.ro. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul www.rafix.ro.

Politica de confidentialitate

www.rafix.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.rafix.ro, in evaluarea produselor si serviciilor oferite. www.rafix.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente sau alte informatii/stiri/comunicate prin newsletter si poate trimite felicitari sau alte mesaje speciale.

Daca, din diferite motive sau din vina tertilor, datele d-vostra personale intra in posesia unei alte persoane fizice sau juridice, societatea noastra nu poate fi facuta responsabila de acest lucru.

www.rafix.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.rafix.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul www.rafix.ro, se pot dezabona aici, sau utilizand linkul din footer-ul newsletterulului primit prin email.

In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele BRD Groupe Societe Generale, iar www.rafix.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Pentru informare si suport, sesizari si reclamatii puteti contacta la adresa contact@rafix.ro.


Viziteaza site-ul Centrale termice, Aer conditionat pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.